Teamsamling Alicante 2017

Da var tiden igjen moden for en tur ut av Norges grenser, nærmere bestemt Calpe, Alicante.  Dette er årets første tur med laget (TVK Elite) og vi skal være her nede i 16 dager.

Teamets’s 7 ryttere som er samlet på årets første TVK samling i Alicante #Tørrlugg #Nukjørvi

Vi kom ned hit 14. februar og er nå inne i avsluttingen av første bolk. De første dagene har som vanlig blitt brukt til å kjøre seg litt inn i samlingen, men også til å terpe litt samkjøring med gutta. Det har vært utrolig morsomt å se alle folka igjen og endelig måle litt krefter med andre og ikke bare seg selv og rulla.

«Hva har skjedd siden sist?»

Som tidligere nevnt har jeg kjørt en HIT bolk hjemme mellom disse to samlingene. Dette fungerte veldig bra og jeg er godt fornøyd med utbytte. I ettertid av bolken har jeg opprettholdt mer belastning enn tidligere og starter nok denne samlingen litt mer nedkjørt enn før forrige. Blir spennende å se hvordan kroppen funker den kommende tiden, men håper jeg skal få igjen for dette når jeg slipper opp treningen mot Belgia i April : )

(Skal sies at fruen har disket opp med mye godsaker, så helt på felgen er nok kroppen ikke 😛 hehe)

Ellers har det også blitt en hyggelig prat med «Landevei.no» om trening, målsetting og favoritt rulleøkter på vinteren. Klikk her!

Kommer flere oppdate’s utover samlinga : )

Del eller lag bokmerke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *