Ranking – og NC helg i Trondheim!

Forrige helg var sesongens fjerde NC helg, og denne helgen gikk turen til Trondheim. Helgen bestod av temporitt på lørdag, og fellesstart NC på søndag. Jeg var veldig spent på hvordan kroppen kom til å fungere, da jeg kun hadde sluppet opp på mengden den siste uka.

Tempo; 24 km (Lørdag)

På lørdag stod det 24 km tempo på programmet. Løypa bestod av mye motbakke i starten, og desto lettere hjem igjen. Jeg synes at det gikk ganske greit, men var uvandt å konkurrere på tempo igjen. Dette var kun det andre individuelle temporittet mitt i år, så det var ikke så verst. Jeg endte på 22.plass(2.20min bak vinneren). det er ganske mye, men allikevel mye nærmere enn tidligere temporitt, så det går iallefall i riktig retning. Kroppen føltes bedre på denne økta, enn tidligere dager denne uka.

NC:

Idag var det tilbake til NC sirkuset igjen. Jeg var veldig spent på formen da det er veldig lenge siden jeg har konkurrert på dette nivået. Løypa var veldig hard, og tempoet var veldig høyt fra start. Jeg kjente at farten ble ganske raskt veldig høy, spesielt i motbakkene. Jeg klarte ikke å svare lett på fartsøkningene(gått lettere før), og jeg klarte ikke å sitte lenge NOK i motbakkene, dette tyder på at jeg mangler litt trøkk, noe jeg også følte selv. Jeg måtte dessverre slippe feltet etter 120 km av 170, men jeg fikk fullført rittet da vi ikke tapte for mye tid på de siste rundene. Så jeg fikk iallefall en utrolig bra treningsøkt, som jeg nå må bygge videre på. Jeg endte på rundt 40.plass. Noe som var en helt ok start etter sommerferien.

Nå satser jeg på en enda bedre form mot birken 🙂

Del eller lag bokmerke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *