NM formen nærmer seg – gode testresultater!

Etter å endelig fått kjørt noen ritt og sluppet opp litt på mengden, har kroppen begynt å spille mer på lag. Beina og hodet(at man er psykisk med) begynner å bli ganske bra. Utifra dette var jeg veldig spent på hva jeg kunne få til på den kommende testperioden. 

Forrige test var egentlig en liten nedtur, kroppen var litt på defensiven og beina var ikke helt der jeg ønsket de å være. Jeg har jobbet veldig hardt og smart for å komme tilbake etter smellen i mars(Italia samlinga), men det har tatt laaang tid. Testene er fordelt på styrketest på bein, spensttest(SJ  og CMJ – med og uten svikt), terskeltest på sykkel, VO2 -maks, maptest(x-ant min på gitt belastning av siste to min på VO2-maks test), DEXA måling(kropps sammensetning) og 40 -min test(all out).

På spenst testene forrige uke gikk det egentlig som normalt, det var ikke de store utslagene, noe som er ganske normalt når jeg ikke trener spenst. Det var også kun små endringer på maks styrken. Idag kjørte jeg terskel, VO2 -maks og MAP test. Terskel sist var nede på 280 w, da jeg hadde en seig dag. Idag var den oppe på 340 watt. Hadde en laktat på 4,3 på 350w. Jeg har i tillegg gått ned til 72 kg(ned 3 kg), noe som gjør at watt per kg er vesentlig bedre. På VO2 – maks hadde jeg sist 75,6, mens idag nådde jeg 84 i VO2 maks. På VO2 -maks økes watten med 25 w per minutt(startwatt på 250). På tidligere forsøk har jeg kun klart 30 sek på 450 w, mens idag klarte jeg nesten 1 min på 475 w.

Dette er en stor framgang, noe som tyder på at kroppen virkelig begynner å fungere om dagen. Map testen var veldig seig. Her skulle jeg ligge så lenge jeg klarte på 440w, og testen var slutt når frekvensen ble lavere enn 60. Det gikk greit, men det er en utrolig hard økt. Tiden får vi dessverre ikke vite før testperioden er over.

Kort oppsummert: NM formen er stigende. Jeg er veldig ladd for NC Bergen til helgen. Det er nå resultatene skal komme 🙂

(40 min test – all out, blir neste onsdag) – Følg med 🙂

Del eller lag bokmerke

2 tanker om “NM formen nærmer seg – gode testresultater!”

    1. Hehhe, det er iallefall en god bekreftelse på at kapasiteten har bedret seg 🙂 Så blir spennende å se utover. Der a, Skogsholm? Mye mengde om dagen, ladd for ferie`?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *