Gran Canaria – Testing, volum og brune bein!

Siste utblåsning 2016

31. desember 2016 ble årets siste tøffe treningsøkt gjennomført. Hva passer vel bedre enn å avslutte året med 20-min all-out test? Etter en veldig god HIT bolk ble den siste uken av dette året brukt til en restitusjons uke med avsluttende test på rulla før avreise til Gran Canaria 02.01.2017.

Jeg hadde forhåpninger om å levere en god test, men var litt usikker på om kroppen var 100% restituert etter den avsluttende HIT-bolken som var ferdig 26. desember. Jeg åpnet på høyere belastning enn under testen i november og håpet på en god gjennomføring og at jeg skal ha litt å kjøre med på slutten. Det gikk veldig fint første 15min, men klarte ikke å gjennomføre den avsluttinga jeg ønsket. Jeg ble litt for tidlig stiv, og fikk litt svar på at beina ikke var helt i balanse enda.

Allikevel fikk jeg ålreite svar da wattfilen viste samme watt som da jeg startet rittsesongen 2016 på, noe som tilsier at jeg ligger ca. 3 måneder før samme tid i fjor(som også var 15 watt høyere enn under forrige test).  Selv om kroppen ikke var helt som ønsket, føler ejg at jeg har fått god effekt av bolkene i desember og tatt et godt steg inn i 2017 sesongen. Nå blir det å bygge videre på dette utover året og forhåpentligvis ta nye steg inn mot sesongen.

GRAN CANARIA – 3,5 UKE 

Nå har turen gått til varmere strøk, nærmere bestemt Gran Canaria. Her har jeg nå vært siden 02. januar og nærmer meg nå halvkjørt samling. Nå er den intensive perioden byttet ut med mye mengde og lavere intensitet, selv om vi fortsatt har innslag av både terskel, VO2 max og styrketrening.

Soria – Drikke stopp 🙂

Siden vi nå skal være her over 3 uker kjører vi treningen i 3 dagers bolker. Det vil si at vi kjører 3 dager med sykling, for deretter 1 aktiv hviledag, for så nye 3 dager osv. Dette for å ha enda mer kvalitet på de treningsdagene vi gjennomfører, men også godt for hodet og beina med litt variasjon på dagene.

Kommer mer tilbake til type økter, hvordan vi har det mm. på neste innlegg : )

Del eller lag bokmerke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *