Et «hektisk» år er ferdig!

Hei! Må først og fremst ønske alle sammen et godt nyttår! 🙂

Det siste året har gått vanvittig fort. Nå er det over 1 år siden forrige innlegg, noe som ikke er helt bra, men som dessverre ikke har blitt prioritert i en hektisk hverdag. 2016 kan oppsummeres med mye positivt både når det kommer til jobb, trening, lag, nye mennesker og fine opplevelser. Har laget en liten oppsummering 🙂

2016 startet med klubbskifte til TVK (Lag med base i Trondheim). Her ble jeg møtt med åpne armer av Terje Tho og en svær gjeng på oppimot 20 ryttere (redusert ila sesongen). Jeg kom fort inn i gjengen og fikk mange nye bekjentskaper. Vintersesongen bestod av flere turer utenlands til Gran Canaria, Nice, Alikante og Belgia. Jeg fikk lagt et meget bra grunnlag gjennom disse samlingene, kombinert med mye god matching og tilrettelegging av støtteapparat og ryttere i TVK.

Vintersesongen gikk omtrent knirkefritt og jeg fikk gjennomført all den treningen jeg ønsket (bank i bordet). Når rittsesongen startet i Belgia var jeg godt rystet og fikk mange gode opplevelser og fart i beina som man trenger på den tiden av året.

Rittene fortsatte på løpende bånd utover våren og mot sommeren. Jeg fikk en del ålreite resultater med blant annet UCI ritt i Danmark, NC, rankingritt og Birken. Men det fysiske som jeg satt inne med fikk aldri blomstret helt, noe som gjorde at de virkelige gode resultatene uteble. Jeg satt med en følelse at jeg var sterk nok til å være med de beste ved flere anledninger, men taktiske vurderinger var ikke på høyde med målsettingene mine.

Det siste året (snart 1.5) har jeg også jobbet som Personlig Trener ved Elixia Lillehammer. Dette er en jobb som lar meg bruke utdanningen min i praksis. Jeg får jobbet med mennesker som ønsker å bli sterkere, øke kondisjonen, bedre livsstil mm. Samtidig er det veldig givende å nå felles mål med mine kunder, og samtidig se hvor mye dette betyr for veldig mange. En av fordelene med denne jobben er at jeg kan kombinere den sammen med sykkelsatsingen, samtidig at jeg har perfekte treningsforhold når det kommer til styrketreningsfasiliteter og rulle-rom (Computrainer – wattrulle).

En av grunnene til at det ble jobb istedenfor skole var at jeg våren 2015 var ferdig med Bachelor i Idrettsvitenskap og begynte å bli litt smålei skole. Samtidig passet det bra å prøve noe annet. Jeg hadde også en tanke om at dette ville redusere totalbelastningen min i perioder da eksamenene (skippertakene) kostet mye tid og energi.

Jeg føler at jeg har tatt mange steg i året som var. Jeg har hatt mange fine opplevelser, oppturer og lært masse. Mange av de grepene jeg gjorde før sesongen har fungert veldig bra, men jeg sitter også igjen med at jeg aldri fikk vist hva som bor i meg. Jeg hadde utur med velt i NM (kragebein) og mistet noen fine sjanser utover høsten. Jeg ser også at jeg har enda mer å hente på alt fra trening, restitusjon, kosthold, råskap og totalbelastning, noe jeg skal videreføre i året som kommer.

Nå er 2017 sesongen godt i gang og jeg har fått trent etter planen siden 1.november. Det blir en ny oppdatering om dette og jobbhverdagen snart.

(I disse dager er jeg på treningssamling på Gran Canaria. Dere kan følge meg på instagram: krisklev og/eller følge med på hjemmesiden utover)

Del eller lag bokmerke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *